جراحی داخلی دهان در اصفهان

صورت انسان از بدو تولد بر اساس ژنتیک هر فرد، شکل اولیه خود را می گیرد و با گذر زمان و عادت های روزانه ممکن است دستخوش تغییراتی شود. برخی از این تغییرات فرم زیبای صورت را کمتر می کنند و باعث ایجاد اختلالاتی در عملکرد و ظاهر آن و در نتیجه کاهش اعتماد به نفس افراد می شوند. اما با پیشرفت علم و تکنولوژی های مدرن این گونه مشکلات طبیعی، قابل حل شده اند. به همین خاطر این نوع جراحی ها طرفداران زیادی را پیدا کرده اند. اگر به دنبال متخصص جراحی داخلی دهان در اصفهان هستید، حتما مطلب زیر را دنبال کنید.

جراحی داخلی دهان در اصفهان

جراحی دهان، فک و صورت یک تخصص جراحی است که شامل خدمات تشخیصی و جراحی برای درمان بیماری ها، آسیب ها ، تغییر شکل ها و نقص زیبایی در ناحیه دهان و صورت است. ناحیه فک و صورت شامل فک بالا ، استخوان های گونه ، استخوان هایی که چشم ها را پشتیبانی می کنند، چانه، فک پایین، مفاصل فک، ساختارهای مرتبط صورت و ساختارهای داخل دهان، از جمله دندان ها و بافت های حمایت کننده استخوان و لثه، غدد بزاقی و همینطور دیگر بافت های داخلی دهان است.

از جمله قسمت های صورت که در معرض تغییرات طبیعی قرار دارد قسمت دهان و فک می باشد که با کوچکترین عملی در آن ها چهره فرد تغییر بسیار ملموسی می کند. برای اینگونه اقدامات در اصفهان اصولا باید به یک پزشک متخصص جراحی دهان، فک و صورت در اصفهان مراجعه شود. از جراحی دهان در حوزه های مختلفی استفاده می کنند؛ جراحی دهان می تواند هم برای مسائل زیبایی و هم مسائل پزشکی مورد نیاز شود.

انواع مختلفی از جراحی داخل دهان وجود دارد که رایج ترین آن برداشتن دندان یا کانال ریشه است. برخی از جراحی های داخلی دهان شامل تغییر موقعیت فک نیز می شود. در موارد دیگر ، جراحی دهان ممکن است شامل برداشتن تومور باشد. جراحی دهان همچنین شامل از بین بردن بافت های بیمار از دهان، اصلاح مشکلات فک یا ترمیم شکاف لب یا کام است. جراحی های دهان ممکن است توسط هر یک از انواع تخصص های دندانپزشکی از جمله اندودنتیست ها،  پریودنتیست ها و پروتزهای دندانی انجام شود.

جراحی داخلی دهان در اصفهان

انواع جراحی دهان

جراحی شکاف لب

جراحی شکاف لب و کام

درمان فرم نامطلوب لب
جراحی-چانه

جراحی چانه

درمان عدم تقارن و اختلالات چانه
جراحی فک

جراحی فک

درمان زاویه و انحراف فک صورت
implant2

ایمپلنت دندان

درمان دندان های ازدست رفته و آسیب دیده

مراقبت های لازم بعد از عمل جراحی دهان

  • رعایت خونسردی و حفظ آرامش
  • عدم استفاده از مسواک برای مدتی
  • شستشوی دهان با آب نمک بسیار رقیق
  • استفاده از یخ درمانی
  • رعایت رژیم غذایی
مراقبت بعد ز عمل جراحی دهان

مژده به همشهریان عزیز

جراحی دهـان در اصفـهان

برای جراحی داخلی دهان در اصفهان شما عزیزان اصفهانی می توانید از طریق وب سایت دکتر موحد محمدی اطلاعات لازم در این خصوص را بدست آورده و جهت مشاوره و تعیین وقت قبلی با ما تماس بگیرید.

۰۹۳۵۱۲۷۶۶۶۵

بررسی ۷ نوع معمول جراحی داخل دهان در اصفهان

جراحی دهان و فک و صورت می تواند بر روی دندان ها و فک یا سایر ساختارهای صورت انجام گردد. در حالی که شایع ترین عمل جراحی دهان کشیدن دندان است، برخی جراحان فک و صورت همچنین می توانند شرایطی مانند شکاف کام و آپنه انسدادی خواب (OSA) را درمان کنند. برای این منظور پزشک باید چندین سال آموزش تخصصی ببیند که فراتر از دندانپزشکی عمومی است. در ادامه بر اساس اطلاعات مندرج در این سایت رایج ترین انواع جراحی داخل دهان در اصفهان و دیگر شهرها را بیشتر توضیح خواهیم داد.

  1. کشیدن دندان

هر ساله به دلایل زیادی، میلیون ها نفر در سراسر جهان برای کشیدن دندان به یک دندانپزشک مراجعه می نمایند. هنگامی که ساییدگی یا پوسیدگی دندان به حدی برسد که امکان ترمیم آن وجود نداشته باشد، دندان باید توسط یک جراح متخصص دهان و دندان از دهان خارج گردد. در طی جراحی دهان برای کشیدن دندان، یک عامل بی حسی موضعی استفاده می شود. همچنین بعد از کشیدن دندان، پزشک احتمالاً بخیه ای در زخم قرار می دهد تا به بهبود آن کمک کند.

  1. کشیدن دندان های عقل

“دندان های عقل” به عنوان دندان های آسیابی اضافی شناخته می شوند. در بسیاری از اوقات این دندان ها کاملا مفید هستند و قدرت جویدن بیشتری به شما می دهند. اما گاهی اوقات نیز آنها به طور نامناسب ظاهر شده و به دندان های دیگر آسیب می رسانند. در این صورت باید برای برداشتن دندان عقل به مطب جراحی دهان و دندان در اصفهان مراجعه نمایید.

دکتر جراحی داخلی دهان

  1. ایمپلنت های دندانی

هنگامی که افراد یک یا تعداد زیادی از دندان های خود را از دست می دهند، اغلب تصمیم می گیرند که جای خالی دندان را با یک ایمپلنت (دندان) جایگزین کنند. برای جراحی ایمپلنت دندان به چند جلسه مراجعه به پزشک نیاز خواهید داشت. در این روش جراح شما یک پست را از طریق لثه برای استخوان فک برای هر دندان جایگزینی کاشت یا دو پست برای یک صفحه کامل پایین یا بالای دندان استفاده می کند. همچنین برای افرادی که ساختار استخوانی ضعیفی دارند ممکن است به جراحی دهانی برای پیوند استخوان نیاز باشد. پس از اتمام این مراحل، ایمپلنت دندان روی پست قرار می گیرد تا لبخند شما را بهبود بخشد و ترازبندی و عملکرد مناسب جویدن فک را بازیابی کند.

  1. روش های رفع آپنه انسداد در خواب

برخی از افراد در هنگام خواب دچار اختلال در تنفس ( آپنه انسدادی خواب ، یا OSA) می شوند که منجر به کمبود اکسیژن به طور خطرناک می شود. در برخی موارد ، افراد مبتلا به OSA از عمل جراحی برای تغییر ساختار فک ، کام یا مجاری هوایی فوقانی خود استفاده می کنند. انواع مختلفی از جراحی OSA وجود دارد. یک جراح فک و صورت با آموزش های تخصصی می تواند این نوع جراحی ها را انجام دهد تا اکسیژن رسانی به افراد دارای مشکل تنفسی OSA را در هنگام خواب حفظ کند.

  1. عمل اپیکوکتومی

اپیکوکتومی یک روش میکروجراحی است که در آن بافت عفونی و نوک ریشه دندان برداشته می‌شود. از این روش زمانی استفاده می شود که روش ‌های معمول عصب‌کشی مؤثر واقع نشوند. در واقع از آنجا که ابزارهای دندانپزشکی نمی توانند به انتهای ریشه برسند، عصب کشی به طور کامل قابل انجام نیست و این به نوبه خود می تواند باعث ایجاد عفونت شود. یک جراح دهان و دندان با برداشتن نوک ریشه و پر کردن فضا با مواد بی اثر ، عمل اپیکوکتومی را انجام می دهد.

  1. بازسازی صورت

بسیاری از انواع تروما می توانند استخوان های صورت یا فک را بشکنند و یا دندان ها را از بین ببرند. جراحان فک و صورت می توانند اقدامات ترمیمی را برای بازگرداندن عملکرد و ظاهر صورت، فک و  دهان پس از یک حادثه انجام دهند. بسته به میزان آسیب دیدگی ، بازسازی صورت می تواند به جراحی های متعدد در طی ماه ها یا حتی سال ها نیاز داشته باشد. این جراحی ها اغلب تحت بیهوشی عمومی انجام می شوند و ممکن است نیاز به یک شب ماندن در بیمارستان داشته باشند.

  1. شکاف کام یا لب

جراحان پلاستیک معمولاً جراحی شکاف کام را روی کودکان انجام می دهند، اما جراحان فک و صورت با آموزش های تخصصی نیز می توانند این نقص صورت را برطرف کنند که می تواند باعث ایجاد مشکل در تغذیه و رشد گفتار کودک شود. ممکن است نوزادان هم شکاف کام و هم شکاف لب داشته باشند. یک جراح فک و صورت می تواند این نقایص را در زمانی که کودک در حدود یک سالگی است برطرف کند.

سوالات متداول جراحی داخل دهان در اصفهان

  • جراحی داخل دهان چیست؟

جراحی دهان ، هر عملی است که شامل بریدن یا از بین بردن بافت از دهان شما باشد. این روش ها مانند برداشتن دندان ، جراحی لثه و کاشت دندان است. جراحی دهان همچنین شامل از بین بردن بافت های بیمار از دهان ، اصلاح مشکلات فک یا ترمیم شکاف لب یا کام است.

  • چه زمانی به جراحی داخل دهان نیاز دارم؟

شهروندان اصفهان برای مشکلات دندان و فک که فراتر از تخصص یک دندانپزشک عمومی است باید به یک متخصص جراحی داخلی دهان در اصفهان مراجعه کنند. به عنوان مثال، اگر دندان عقل شما مشکل ایجاد کرده است، برداشتن آن ممکن است نیاز به مراجعه به جراح دهان و دندان داشته باشد.

همچنین اگر از بیماری لثه رنج می برید و مجبور به پیوند لثه هستید ، باید به یک پریودنتیست مراجعه کنید که این نوع جراحی های دهان را انجام می دهد. اگر به جراحی دهان و دندان نیاز داشته باشید، یک دندانپزشک عمومی در این باره با شما صحبت می کند و شما را به یک متخصص مناسب ارجاع می دهد.

  • چگونه برای جراحی داخل دهان آماده شویم؟

بسته به نوع جراحی برای هر کدام از جراحی های دهان و دندان باید به دستور پزشک مربوطه آماده شوید و همیشه مطابق دستورالعمل دندانپزشک خود عمل کنید.

  • برخی از جنبه های مهم بهبود جراحی دهان چیست؟

پس از جراحی داخلی دهان در اصفهان و شهرهای دیگر باید به نکات زیر توجه نمایید.

– پس از جراحی داخل دهان سیگار نکشید و الکل ننوشید، زیرا روند بهبود شما کند خواهد شد.

– اگر  تورم و درد دارید، از کیسه یخ برای کاهش التهاب استفاده کنید.

–  به جای مسواک زدن، هر چند ساعت دهان خود را با آب نمک بشویید تا باکتری ها از بین برود.

– صبور باشید. بسته به نوع جراحی دهان و دندان شما، روند بهبودی می تواند از ۴۸ ساعت تا ۱ ماه طول بکشد.

– حتما از دستورالعمل های دندانپزشک خود پیروی کنید.

  • مصرف کدام غذاها برای بعد از جراحی داخل دهان مناسب است؟

غذاهای نرم که در دمای اتاق نگهداری شده اند، غذاهای ایده آل برای خوردن پس از جراحی دهان هستند. از مصرف هر چیزی با نی پرهیز کنید و غذاهای سخت، ترد یا جویدنی نخورید. فراموش نکنید جراحی های دهان معمولا شایع هستند و می توانند از ساده تا پیچیده باشند. در چنین شرایطی مهم است که آماده باشید و به درستی بهبودی خود را مدیریت کنید. فضای بازیابی خود را برای راحتی مطلوب تنظیم کنید، حتما غذاهای نرم مصرف کنید و مرتبا دهان خود را با آب نمک بشویید.

  • چگونه خونریزی پس از جراحی داخل دهان را کنترل کنیم؟

احتمالاً در ۱ ساعت یا ۲ ساعت اول بعد از جراحی داخل دهان، خونریزی خواهید داشت. این خونریزی حتی ممکن است تا ۲۴ ساعت ادامه داشته باشد. در این وضعیت خون و بزاق در دهان شما با هم مخلوط شده و این می تواند باعث شود شما فکر کنید که بیشتر از حد معمول خونریزی دارید.

حتما استراحت کنید و سر خود را بالا نگه دارید. استراحت باعث کند شدن گردش خون می شود. این کمک می کند تا خونریزی شما متوقف شود و سریع تر بهبود یابید.

با این وجود اگر نتوانستید بعد از حدود ۴ ساعت یا بیشتر با فشار دادن محکم دهان روی ناحیه گاز، خونریزی را کنترل کنید، حتما با دندانپزشک یا جراح دهان خود تماس بگیرید.

  • ورم بعد از جراحی داخل دهان چه موقع از بین می رود؟

صورت شما ممکن است در ۲۴ ساعت اول پس از جراحی دهان ورم کند. تورم ممکن است ۵ تا ۷ روز ادامه داشته باشد. همچنین هنگامی که تورم شروع به کاهش می کند، ممکن است صورت شما کبود شود. کبودی پس از جراحی می تواند تا ۱۰ روز ادامه یابد.

اینستاگرام